top of page
Search

Aicinām uz GLYNT klientu dienu salonā

Updated: Feb 25, 2022


Studio17 HAIR & BEAUTY aicina uz profesionālās matu kopšanas kosmētikas zīmolas GLYNT klientu dienu. Tās laikā būs iespēja uzzināt vairāk par zīmolu un tās produktu lietošanu.


Klientu dienas laikā piedāvājam:

  • KONSULTĀCIJU - GLYNT pārstāvis sniegs konsultāciju vai padomus matu kopšanai;

  • PRODUKTU TESTERUS - būs pieejami produktu testeri, lai izmēģinātu un palīdzētu izvēlēties sev piemērotāko GLYNT produktu;

  • LOTERIJU UN BALVAS - katrs pirkums klientu dienas ietvaros piedalīsies izlozē. Balvas no GLYNT produktu sērijas;

  • PATĪKAMU ATMOSFĒRU - gaidīsim Jūs ar glāzi atspirdzinoša dzēriena.

Vieta: Studio17 salons, Lielirbes iela 17A, Rīga (T/C Panorama Plaza)

Laiks: 4. marts. Būsiet lapni gaidīti visas dienas garumā.


GLYNT produktus iespējams iegādāties BEAUTYSTORE17.COM interneta veikalā. Martā visiem produktiem -20% atlaide.


PAR GLYNT ZĪMOLU UN PRODUKTIEM:


GLYNT ir zīmols, kas iemieso mūsdienīgu saikni starp dabu un zinātni.

Izstrādājot produktus, arvien svarīgāk ir ne tikai tiekties pēc to

maksimāli efektīvas iedarbības, bet vienlaicīgi cieņpilni attiekties pret

apkārtējo vidi ražošanas procesā. Lūk, kādēļ GLYNT produktu

izstrādē vienlīdz tiek ņemti vērā gan ražošanas, gan arī ilgstspējas

aspekti. Produktu izstrādē tiek apvienota augu izcelsmes vielu

iedarbība un sinerģijas efekti ar vismodernākajām to ieguves un

izmantošanas metodēm.


Dabiskas sastāvdaļas

Viss, lai radītu vislabāko

Produkta kvalitāti galvenokārt nosaka tā atsevišķās sastāvdaļas un to saspēle. Turklāt būtiska var būt ne tikai kādas sastāvdaļas izmantošana, bet arī neiekļaušana. Ja kompozīcijas uzrāda neparasti spēcīgu iedarbību, tās kļūst nenovērtējamas, un ne jau par velti to receptes ir labi glabāts firmas noslēpums. GLYNT veltī vislielāko uzmanību labāko sastāvdaļu smalkai kompilācijai, lai radītu izcilus produktus.


Turklāt ražošanas procesa laikā mums ir pilnīgi pašsaprotami resursus izmantot atbildīgi un saudzīgi. Tā visa rezultātā ar GLYNT produktiem var sasniegt ideālus rezultātus kā salonā, tā arī mājas apstākļos, un skaistumkopšanu var baudīt ar tīru sirdsapziņu Ar atbildību iegūtas un izmantotas izejvielas GLYNT ir celmlauzis ilgtspējīgu augu izejvielu izmantošanā matu kosmētikas ražošanā. Tā, piemēram, mēs bijām pirmie, kas atklāja izcilo jojobas eļļas potenciālo pielietojumu matu kopšanā, un ar panākumiem to izmantojam šampūnu ražošanā. Tikai tad, ja dabas izejvielu iedarbība uz matiem un galvas ādu ir zinātniski pierādīti, mēs tās izmantojam GLYNT receptēs. Meklējot un ievācot aktīvās sastāvdaļās, mēs izvairāmies no ekosistēmām, kas tādā veidā varētu tikt apdraudētas.


Bez vardarbības

Savā darbā mēs paturam acīs visu ekosistēmu, ku ras ietvaros tiek radīti mūsu produkti, kas vien ādā mērā ir gan cilvēkiem labvēlīgi, gan nekaitē apkārtējai videi. Lietotājiem primāri, lai sastāvs būtu veselībai nekaitīgs, apkārtējai videi būtiska ir bioloģiskā absorbcijas spēja. Ilgtspēja nozīmē arī to, ka ētisku iemeslu dēļ kosmētikas produkcijas izstrādes un ražošanas dēļ nedrīkst ciest nevi ena dzīva būtne. Tādēļ GLYNT produkti ir sertificēti un attiecīgi tiek marķēti ar “Cruelty Free” zīmi.


Vegāniski

Gandrīz visi GLYNT produkti (ar dažiem izņēmumiem) ir vegāniski. Vai attiecīgais produkts ir vegāniski, var viegli atpazīt pēc ma rķējuma uz iepakojuma. Nevegānisko produktu ražošanā mēs pievēršam īpašu uzmanību saudzīgai aktīvo vielu iegūšanai.


Dermatoloģiski testēti

Vienalga, vai aktīvā viela ir ņemta tieši no dabas vai iegūta sintezējot, matu un galvas ādas kopšanas līdzekļiem jābūt īpaši saudzīgiem. Āda ir cilvēka lielākais orgāns un momentā reaģē uz nesaderību vai uz kairinājumu.

Profesionāļiem, kas strādā salonos un kam ikdienā ir tiešs kontakts ar kosmētiku, ir svarīgi, lai tās sastāvs būtu ādai draudzīgs. Tādēļ GLYNT produkti ir dermatoloģiski testēti un klasificēti kā absolūti nekaitīgi un ādai draudzīgi.


Aromāti

GLYNT kosmētika pārliecina ne tikai ar savu iedarbību, bet arī ar īpašajām aromātu kompozīcijām. Tās tiek izstrādātas Dienvidfrancijā, Provansas viducī esošajā Grasā, ko dēvē par “smaržu galvaspilsētu”. Visas GLYNT smaržas ir īpaši harmoniskas, viegli koncentrētas un ādai ļoti draudzīgas.





63 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page