top of page
Search

Iegādājies salona produktus beautystore17.com


Līdz šim klienti profesionālo kosmētiku matu un sejas kopšanai varēja iegādāties Studio17 salonos Rīgā un Krustkalnos. Tagad KEVIN.MURPHY, GLYNT un Rosactive ir iespēja iegādāties salona e-veikalā www.beautystore17.com


KEVIN.MURPHY produkti, ko tagad pārdod jau 60 valstīs visā pasaulē, ieguvuši labu slavu ar augstu kvalitāti un izciliem rezultātiem. Tie ir radīti, iedvesmojoties no ādas kopšanas produktiem, un tos vienlīdz iecienījuši stilisti un to klienti – gan filmēšanas laukumā, gan salonā.

KEVIN.MURPHY jaunā laikmeta tehnoloģiju produkti, kas radīti uz tādas pašas filosofijas pamata kā ādas kopšanas līdzekļi, ir izstrādāti viegli un gaisīgi, tomēr vienlaikus nodrošina pamanāmu rezultātu, stingrību un matu sakārtojuma noturīgumu. No mežrozīšu augļu, salmeņu, orhideju ziedu un Austrālijas tropisko mežu kakadu plūmju ekstraktiem iegūtie spēcīgie antioksidanti palīdz mazināt kaitējumu matiem, ko nodara tādi postoši ārējie faktori kā skarbi klimata apstākļi un vides piesārņojums. Lai nodrošinātu KEVIN.MURPHY produktu sērijas visaugstāko kvalitāti, KEVIN.MURPHY speciālisti produktu sastāvdaļas meklē dažādās pasaules malās, uzņēmumus, kuros tiek izmantota mikrokultivācija, organiskas audzēšanas metodes vai ekoloģiski pamatotas novākšanas metodes.



GLYNT – senvācu valodā tas nozīmē “mirdzums” – un rūpējas par skaistiem matiem. GLYNT redz sevi kā speciālistu ieteiktu profesionālu p rečzīmju sēriju. Galu galā – ja ir runa par matu kopšanu, nekur nav ie spējams saņemt kompetentākus padomus kā salonā. Arī mums vienmēr ir bijis pašsaprotami, ka

savus produktus mēs izplatām frizētavās, kas atbildīgi attiecas pret kvalitāti. Tādēļ arī GLYNT matu kosmētika ir iz cili inovatīva. Tādējādi tā atbilst salona meistaru augstajām prasībām un klientu vēlmēm.Šobrīd vairāk nekā 15 000 salonu strādā ar GLYNT produktiem un arī pārdod tos

klientiem lietošanai mājas apstākļos.

Prečzīme GLYNT pieder uzņēmumam “Hans Conzen Kosmetik GmbH” . Ģimenes uzņēmums Ziemeļvācijā ar vairāk nekā 50 g adus senu vēsturi.

Sākotnēji uzņēmums piedāvāja līdzekļus galvas ādas kopšanai un veselībai. Laika gaitā no GLYNT produktiem tika radīts pilnvērtīgs augstāk ās klases matu kosmētikas līdzekļu sortiments. Visa GLYNT receptūra sākotnēji tika radīta un attīstīta Šveicē. Lai nodrošinātu vēl intensīvākus pēt ījumus, par kompānijas neatņemamu sastāvdaļu.


Rosactive profesionālās kosmētikas zīmols pazīstams jau vairāk kā desmit gadus un pieejams 45 valstīts, 4 kontinentos ar divām pārstāvniecībām ASV un Itālijā.

Zīmola pamatvērtības apvieno dabas un zinātnes sinerģija - labākie ekstrakti, ko sniedz dabas resursi un augsta līmeņa izpētē iegūtas formulas.

Šobrīd šī zīmola produkti pieejami tikai beautystore17.com un Studio17 salona procedūru piedāvājumā.



44 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page